Booking

Det er muligt at booke Martin Brygmann i mange forskellige sammenhænge. Bl.a. men ikke begrænset til

Konferencier til store arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer. Martin Brygmann har i mange år været en meget benyttet konferencier, ikke blot på TV, men også til store firmafester, events mm. Han tilrettelægger sammen med arrangør programmet, laver comedy indslag og optræder med musik.

Musikalsk underholdningsshow varighed ca. 1 time. Sammen med multimusiker/ sanger Kim Wagner eller band.

Comedy indslag varighed ca. 20-25 min. Todd, den australske multikunstner kendt fra ”De fleste ulykker sker med lemmet”, Zulu Comedy Galla, TV og YouTube optræder gerne i enhver sammenhæng. I Australien står alt på hovedet, det gør det også for Todd, der med barnlig uskyldighed undersøger og fortolker på alt, hvad han møder, hvad enten han giver smagprøver på sit talent som stand-up komiker, holder master class med den Kgl.Ballet eller fortæller om sine mangeårige uddannelser som limbodanser, mime-kunstner, og alle de andre kunstarter han er trænet i.

Musikalsk foredrag om kreativitet varighed 45 -60 min. I foråret 2009 går Martin Brygmann i gang med at planlægge det, der skal blive til 3 års tour de force gennem musik, viralkampagne, oneman teatershow, teatertourné og DVD-udgivelse. I processen bliver der komponeret, lavet castings, skrevet show-forløb, forhandlet, udtænkt nye innovative ideer, lavet magisk scenografi, talt med alle medier og frem for alt optrådt rundt i hele Danmark. Med udgangspunkt i denne proces har Martin Brygmann lavet et spændende, lærigt og meget underholdende foredrag om kreativitet, alt sammen fulgt til dørs af eksempler, videoindslag, sang og musik.

Musik og tekst Martin Brygmann har komponeret musik og skrevet tekster i en række sammenhænge til Film, TV, Teater, Jingles, Reklame og intern musik fx for virksomheder eller organisationer i forbindelse med større begivenheder.